Εμπειρία χρήσης Myceril

Σχόλια από την Katrin από το Βερολίνο σχετικά με την επίδραση της κρέμας Myceril

Εμπειρία με το Myceril από το Katrin από το Βερολίνο

Το όνομά μου είναι Katrin και είμαι 36 ετών. Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με τη χρήση της κρέμας Myceril. Ζω σήμερα στο Βερολίνο. Έπαθα από μυκητίαση στα πόδια για πολύ καιρόΔυστυχώς, καμία από τις θεραπείες δεν βοήθησε. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται για αρκετές εβδομάδες και το πρόβλημα επανεμφανίζεται. Αλλά μετά από μια μακρά αναζήτηση αποφάσισα να δοκιμάσω την κρέμα Myceril. Ανακάλυψα για το φάρμακο από έναν συνάδελφο εργασίας από τον οποίο κατά λάθος ανακάλυψα ότι είχε επίσης αγωνιστεί με την ασθένεια για πολλά χρόνια. Ένας συνάδελφος όχι μόνο έδωσε συμβουλές για την κρέμα, αλλά επίσης μίλησε για την εμπειρία από τη χρήση και την εφαρμογή του φαρμάκου. Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στις πλάκες των νυχιών, αλλά και σε ολόκληρη την επιφάνεια των δακτύλων και των ποδιών. Εφόσον ήμουν ήδη σε θέση να επιτύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήθελα να μοιραστώ με τους κανόνες χρήσης και να δώσω μια σύντομη επισκόπηση της αποτελεσματικότητας του εργαλείου και των δικών μου εντυπώσεων.

Τρόπος χρήσης

Πριν εφαρμόσετε την κρέμα, βεβαιωθείτε ότι οι περιοχές που σκοπεύετε να εφαρμόσετε το Myceril είναι εντελώς καθαρές και στεγνές. Ακόμα καλύτερα, πλύνετε τα πόδια σας και σκουπίστε τα στεγνά με μια πετσέτα. Στη συνέχεια απλώστε απαλά λίγο κρέμα στο μολυσμένο δέρμα και κάντε απαλό μασάζ. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί μία φορά για 30-35 ημέρες πριν τον ύπνο.

Πρώτη μέρα

Φωτογραφίες πριν και μετά τη χρήση του προϊόντος, εμπειρία με τη χρήση του Myceril

Αμέσως μετά τη χρήση της κρέμας για πρώτη φορά, ένιωσα τον πόνο να εξαφανίζεται. Τον τελευταίο καιρό τα πόδια μου ήταν βουητά και μετά την εφαρμογή του προϊόντος, η κόπωση των χεριών και η ένταση εξαφανίστηκαν.

Έβδομη μέρα

Μετά από μια εβδομάδα καθημερινής χρήσης, παρατήρησα ότι οι ρωγμές στα δάχτυλά μου εξαφανίστηκαν. Το δέρμα έχει γίνει πιο λείο. Ο πόνος έχει εξαφανιστεί εντελώς και παραμένουν μόνο εξωτερικές ατέλειες. Ωστόσο, δεν παραιτήθηκε από την αίτηση, καθώς οι οδηγίες αναφέρουν σαφώς τη χρήση του μαθήματος.

μήνας

Μετά από ένα μήνα τακτικής χρήσης, ένιωσα βελτίωση της ροής του τριχοειδούς αίματοςΗ ευκολία εμφανίστηκε στα πόδια μου. Εξωτερικά ελαττώματα εξαφανίστηκαν. Έχουν περάσει έξι μήνες και ο μύκητας δεν επιστρέφει.